Din behandling

Fjordens Krop, Sjæl & Psyke

Sammenslutningen af behandlere, terapeuter og vejledere i Roskilde Nord

DIN BEHANDLING

Aloe Vera Verden

Betyder sundhed og velvære rigtig meget for dig?

Det gør det for os , så Aloe Vera er en del af vores hverdag, som vi nødig vil undvære. Vores daglige brug af produkterne med en høj koncentration af den sunde Aloe Vera, styrker vores immunforsvar, giver os energi og overskud i dagligdagen

Derfor kan du i dag købe de økologisk dyrkede Aloe Vera produkter fra Forever Living Products hos os – de er gennemtestet i 154 lande siden 1978.

Produktsortimentet er bredt: Fra den populære Juice til at drikke- solproduker, hår- og hudpleje af mange slags, en skøn ansigtsplejeserie, kosmetik og ikke mindst vor nye C9 kur, som fruen her i huset tabte 3 1/2 kg. på en let gennemførlig 9 - dages kur , der gav masser af energi.

Vi en helt fantastisk garanitordning:; Enten er du tilfreds med dit produkt eller også har du 90 dages returret på det, du køber. Du skal bare aflevere det der er tilbage af varen samt din kvittering – så får du alle dine penge tilbage - helt uden vrøvl.

Har du nogen spørgsmål – er du meget velkommen til at kontakte os

Vi kommer til at stå en forklaring og hvilke behandlere der har ekspatise inden for dette område

www.aloevera.nu - post@aloevera.nu

Behandlere: Anni Koch-Knudsen - Leif Rasmussen -

PSYCH-K & PSYCH-K Health and Welness

 

Ultra kort er PSYCH-K en række metoder til ændring eller 'omprogramering' af negative og selv-saboterende overbevisninger, og til dannelsen af nye positive og støttende overbevisninger, der gør det muligt for os at gøre noget andet, end det vi kan nu, og dermed komme på den anden side af dårlige vaner og handlings mønstre eller fysiske og psykiske symptomer eller negative tankemønstre.

 

PSYCH-K har sit udspring i kognitiv samtale terapi, med strænge ind i NLP, men i behandlingen går vi 'bag om sproget' og i underbevisdtheden gemmen kroppen, via kinesiologiske testnings metoder og andender en rækkes fysiske og metale processer, som kaldes 'balancer', de afbalancere kroppen og psyken som et hele og udrenser blokeringer og ubalancer, og derved opnås de hurtige resultter.

 

PSYCH-K's balancer er en række forskellige metoder der nænsomt og uden negative bivirkninger at 'omprogrammere' dit underbevidste sinds software og der med forvandl dit liv, da du efter behandlingerne kan noget du ikke kunne før. Fordi de negative selv-saboterende overbevisninger og tankemønstre der før virkede begrænsende på det professionelle og private liv og hindrer udlevelsen af det fulde potentiale, er forandret.

 

Selv-saboterende overbevisninger lagres i os gennem vores levede liv og det miljø og den kultur vi vokser op i, det er muligt at omformulere de selv-saboterende overbevisninger og ændre dem til overbevisninger, der støtter os i at leve i overensstemmelse med vores ønsker.

 

PSYCH-K kombinerer viden fra den nyeste hjerne- og bio-videnskab med urgammel viden. PSYCH-K anerkender og arbejder med sammenhængen mellem krop, sjæl og psyke samt vores forbundethed.

 

Siden Robert M. Williams i 1988 udarbejdede metoden, har PSYCH-K på en psykologisk nænsom måde hjulpet mennesker med stress-symptomer, depression, fobier, mv. PSYCH-K har hjulpet mennesker til at udleve deres drømme, tilgive, give slip på selv-saboterende vaner. PSYCH-K er cellebiologen Bruce Lipton's foretrukne proces til forandring af overbevisninger, da den er hurtig og effektiv - og helt uden bivirkninger.

 

Kranio-Sakral terapi (KST)

Kranio-sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen og korsbenet samt centralnervesystemet. (hjerne, rygmarv og rygmarvsnerver).

Kranio-sakral terapi er en meget blid og behagelig behandlingsform, der har til hensigt at udbedre skævheder og spændinger , der belaster centralnervesystemet. Behandlingen foregår med ”det blide tryk” (ca. 5gr.) specielle steder på hoved, nakke , ryg og korsben.

Behandlingen foregår på en briks, hvor man ligger på rygen el. maven tildækket med et tæppe og til stille musik. Det opleves af klienten yderst behageligt og afslappende, og netop her får kroppen mulighed for at slippe spændinger i bl.a. muskler, membraner, bindevæv og organer. Når kroppen er ”befriet” for spændinger, begynder den selv at finde tilbage til sin naturlige form og balance.

Behandlingen kan have en positiv indvirkning på:

•Vores almene fysiske og psykiske tilstand og velbefindende.

•Kroppens stressniveau og stresssymptomer

•For højt blodtryk

•Kroniske eller akutte smerter og spændinger i muskler, knogler og led

•Hovedpine og migræne

•Piskesmæld

•Hjernerystelse

•Koncentration, hukommelse og indlæring

•Svimmelhed, øreproblemer og tinnitus

•Træthed, manglende energi og søvnbesvær

•Kæbespænding og bidfunktion

•Hormonelle problemer

•Mave- og fordøjelsesproblemer

•Allergier og overfølsomhed

•Graviditetsgener

•Kolik eller andre komplikationer hos spædbørn

 

Ovennævnte symptomer kan være opstået af mange forskellige årsager. F.eks. kan det skyldes dårlig kropsholdning, psykisk eller fysisk chok, stress, ulykke, fald/slag, følgevirkninger fra operation. Vi sidder eller står forkert så nerverne i nakke, ryg og lænd presses/klemmes. Det kan endda have sin årsag helt tilbage fra fødslen.

 

Behandlere: Anni Koch-Knudsen

Akupunktur

Akupunktur har eksisteret i mere end 4.000 år af én årsag - det virker!

Akupunkturen er en af grundstenene i Traditionel Kinesisk Medicin. Akupunkturen går mere end 4.000 år tilbage i tiden, måske 5 – 10.000 år. Der er i Kina fundet sikre tegn på, at man kendte akupunktur-punkterne 2.000 år før vor tidsregning. Den første bog om lægekunst "Den gule Kejsers Klassiker", er skrevet 400 år før Kristi fødsel, den omhandler Kinesisk medicin, herunder akupunktur.

 

Akupunkturen har gennem mange tusind år vist flotte resultater ved en lang række sygdomme, men anerkendes for alvor i Vesten i 1979, da WHO officielt erklærede akupunktur velegnet som helbredelsesmetode til en lang række sygdomme. Akupunkturen er derfor i dag genstand for en stigende interesse, og vinder mere og mere frem. Gennem tiderne er millioner af patienter verden over, blevet overbevidst om akupunkturens fantastiske effekt på en lang række lidelser.

 

Akupunkturens filosofiske lære baseres på, at det er vekselspillet mellem Yin og Yang, der styrer universet og mennesket, så længe de 2 faktorer er i balance, er mennesket sundt og helt. Selve behandlingen forgår ved at der stikkes tynde nåle i bestemte akupunktur-punkter.

Akupunktur-punkterne er via meridianerne - interne forbindelser, forbundet med organerne.

 

Akupunktur behandling virker over et længere tidsrum resultaterne af behandlingen skal derfor først og fremmest måles på de fremskridt der gøres over tid. Mange oplever dog umiddelbart en positiv effekt især som smerte og stress-lindrende.

NADA-modellen ses ofte som en metode, der øger virkningen af anden behandling. f.eks. i arbejdet med at reducere stress, aggression, angst, søvnforstyrrelser, stoftrang og psykiske problemer.

 

Behandlere: Rie Freja

Mindfulness

 

Mindfulness handler om at være opmærksom opserverende, lægge vurderinger og kategoriseringer tilside og tillade en ren oplevlse

af det der er som det er.

Med mindfulness trænes den individuelle og personlige oplevelse af nærvær med sig selv, tilstedeværelse i verden og opmærksomhed på tilværelsen, Mindfulness er dels en metode, men er først og fremmest en form for livsanskuelse, som man kan lære sig gennem daglig praksis.

Mindfulness handler om accept af én selv og éns egne tanker, følelser og oplevelser.

Mentale fordele ved meditation (ved regelmæssig meditationspraksis): aftager dine bekymringer

forbedres din følelsesmæssige stabilitet, øges din kreativitet, tiltager din glæde, udvikles din intuition, opnår du klarhed i sindet, får du ro i sindet, mindskes problemer, inden de når dig.

Meditation gør dig bevidst om, at din følelse af lykke afhænger af din indre holdning.

Mindfulness har evidens baseret positiv virkning på en række sygdomme/tilstande/symptomer og bruges med stor succes i behandling af: Stress. Depression. Sclerose. Psoriasis. Angst. Fobier. PTSD. ADHD. Spiseforstyrrelse. Alkohol- og stofmisbrug. Fibromyalgi. Kroniske og diffuse smerter f.eks. i forbindelse med gigt.

 

Behandlere: Rie Freja -

Yoga

 

Almindeligvis siges yoga at stamme fra Indien og være mere end 5000 år gammelt - men ærligt fortaber det sig i de historiske tåger.

Men med sikkerhed kan man sige at i Indien for mere end 5000 udvikledes et system af kropspossiture eller stillinger og åndedrætsteknik samt tilhørende moralske forskrifter. Som vi i dag kan føre de mange grene af yoga til bage til. Så allerede fra starten var yoga et arbejde for krop-sind-ånd som et hele.

Der findes mange meditations former og traditioner, og i de seneste år er meditationens gavnlige virkninger blevet anerkendt og forskningsmæssiget understøttet: Fysiske fordele ved meditation, Sænker højt blodtryk, Formindsker smerter relateret til anspændthed som f.eks. spændingshovedpine, mavesår, søvnforstyrrelse, muskel- og ledproblemer, Forøger serotoninproduktionen, hvilket forbedrer humør og adfærd, Reducerer blodets indhold af stresshomon. Styrker immunsystemet. Forvandler din krop til et kraftværk, da du genererer en indre energikilde.

 

Yoga praksis vil altid være en personlig oplevelse, hvad enten du foretrækker at udøve din yoga praksis alen eller sammen med andre evt. på hold med en yoga instruktør - yoga kan foregår indendørs eller ude i naturen.

 

Behandlere: Rie Freja

Zoneterapi

 

Zoneterapi er en behandlingsform, hvis formål er at genoprette balancen i kroppen og der med give lindring og forøget velvære.

Ud fra klientens symptomer stiller zoneterapeuten sin diagnose over, hvor ubalancen er placeret og tilrettelægger sin behandling herefter. Selve zoneterapibehandlingen udføres bl.a. gennem en trykpåvirkning på føddernes over- og undersider, men andre supplerende råd og behandlinger kan komme på tale.

Som zoneterapeut kan man opnå RAB registrering, hvis man har gennemført uddannelsen med minimum 660 timers undervisning, hvoraf de 300 timer skal være anatomi, fysiologi og patologi (sygdomslære), minimum 250 timers undervisning i den primære behandlingsform, zoneterapi og minimum 110 timer i psykologi, markedsføring, andre alternative behandlingsformer, kost og kosttilskud.

 

Behandlere: Henning Mørkeberg

Japansk ansigtsbehandling, Japansk ansigtsterapi og Japansk Lifting er kombinationer af japanske behandlings teknikker og teknikker indenfor ansigts zoneterapien.

Man går ind og arbejder på ansigtets muskler, og ved hjælp af helt specielle teknikker kan man afspænde ansigtet, og dermed løfte og glatte eventuelle rynker ud, der er forårsaget af spændinger.

I japan udviklede man i tidernes morgen Kobido behandling til den Kejserlige Japanske familie. Kobido er en holistisk økologisk hudpleje, hvor man bl.a. laver rynkereducerende ansigtsmassage. Filosofien bag Kobido er - at den ypperste skønhed kommer af en perfekt balance imellem krop-sind-ånd. Kobido behandlinger udføres i dag stadig i Japan og er forbeholdt overklassen.

Japansk Lifting og Japansk Ansigtsmassage er for dig, uanset alder og køn, der ønsker:

Balance i krop og psyke. Fornemmelsen af fornyet energi. Et friskerer udseende uden væske i ansigtshuden. Reducere dit stress niveau. Reduktion af rynke på en naturlig måde uden brug af botox eller plastikkirurgi. Ikke mindst er Japansk Lifting og Japansk Ansigtsmassage et fantastisk gave til alle i en fortravlet hverdag.

 

Behandlere: Rie Freja

Mørkeberg Muskel Terapi, MMT

 

Mørkeberg Muskel Terapi er opbygget over kendskab til zoneterapi herunder de kinesiske diagnosemetoder meridianlære, 5-elementteori, organ-muskel relationer samt kendskab til muskler, knogler og afhængigheden af nervebanerne (praxis vertebralis) og kredsløbet. Derudover inddrager MMT også principper fra kranio sakral terapi. Symptombehandling kan forekomme, men årsagen til skaden/traumet skal findes hurtigst muligt!

Denne kombination af forskellige behandlingsprincipper giver den enkelte behandler unikke behandlingsmuligheder og -resultater på en måde, som ikke er nedslidende for behandleren og samtidig er effektfuld for klienten/patienten.

 

Fysiurgisk massage

 

Fysiurgisk massage er en ældgammel behandlingsform som effektivt løsner op for muskelspændinger og øger blodcirkulationen til musklerne. Kroppens affaldsstoffer udskilles således bedre.

Rigtig mange mennesker lider af f.eks. myoser, spændinger, ryg-, nakke- & lændeproblemer, iskiassmerter, hovedpine/ migræne, ømme muskler stress mv.

 

I langt de fleste tilfælde kan disse gener blive kraftigt reduceret og evt. helt fjernes med effektiv massage.

Musklerne masseres og afspændes med blødgørende og velduftende olier.

 

Behandlere: Lene Sørensen

Regressionsterapi

 

Regression er bevidsthedsmæssigt at gå tilbage i det vi kalder tid, enten i dette liv, tidligere liv, stadier mellem liv eller andre dimensioner, planeter, virkeligheder.

Tid er relativ - en forståelses og læringsramme - nogle mennesker går også til det vi vil kalde fremtidigt liv. En mulig tidslinje.

 

En dybtgående metode, hvor du får mulighed for at få en del klarhed over blokeringer i dit energifelt, uhensigstsmæssige mønstre, frygt og angst samt uanede ressourcer, livsformål og visdom.

Når vi kan se klart, da kan vi erkende og forstå det vi skulle lære. Dermed opløses blokeringer, vi kan slippe det der ikke tjener os længere, og frigjort energi kan komme i spil i vores liv og starte helbredende processer for krop, psyke og sjæl.

 

Mange traumer og uhensigstmæssige overbevisninger er skabt i tidligere liv, og genspiller sig igen og igen i forskellige udgaver, for på den måde at give os mulighed for forløsning/opløsning, så vi dermed kan opnå erkendelser og læring, frigive energi og bevæge os hen mod balance, klarhed og endnu større bevidsthed.

 

Igennem dyb afslappet tilstand, opnår du adgang til tidligere liv. Din selvhelbredende bevidsthed og visdom, dit Højere Selv, Kilden, Oneness (eller hvilket definition du finder bedst) guider og viser altid kærligt vej, og ved hvad du har brug for at se lige nu – så du kan komme nærmere et liv i glæde, leve dit livs formål med alle potentialer i spil.

 

Benhandler: Anni Koch-Knudsen

Hotstone Massage

 

Terapiformen er en ældgammel massageform, som stammer fra Hawaii, og er massage med opvarmede basalt sten.

Først masseres duftende eller neutrale olier ind i huden og derefter masseres med de opvarmede sten for at løsne op for muskelspændinger. Stenene giver en helt særlig energi og varme til din krop. Det føltes behageligt når de glider hen over dine muskler. Det er en meget afstressende form for behandling – den er særlig god til dig der holder af varme.

 

 

Behandlere: Rie Freja

Healing på mennesker og dyr

 

Balance i krop og sind er målet for enhver healing  med den bedste og mest optimale effect for dig.  

Healing virker på fysiske som psykiske ubalancer .... og meget ofte  på ikke nævnte problemer. Den finder sine egen veje og healer  i den rækkefølge, du har brug for.

Du modtager den behandling , som er intuitivt tilpasset dit behov lige NU.

Metoderne er mange: reikihealing- trancehealing- inkahealing-. krystalhealing – spiritual healing m.m. .Alle kan kombineres med mere målrettede terapeutiske metoder og værktøjer.

Ofte arbejder jeg med symbolik,, Det er utroligt effektivt og meget mindre smertefuldt end de - til tider  hårde gensyn med gamle traumer ved genoplevelse. Du vil opleve mine metoder er hurtigt virkende og meget effektive og at du rykker dig mod bedre tider på hurtigst mulig vis efter dit behov opg ståsted..

Fjernhealing bruges ofte ved akut opståede ting -  til mennesker, der bor langt herfra og til børn og dyr.

Det er en effekti metode til at genskabe balancen som støttende behandling i forbindelse med operation/ kemoterapi / langvarig sygdom eller psykiske kriser.

Bachs blomstermedicin kan være en god støtte

Dyrehealing Dyrene har brug for hjælp, støtte og en større forståelse som deltagere i deres menneskers fortravlede hverdag,  som naturens sensitive væsener ikke kan undgå at blive præget af.

De viser deres utilfredshed på mange måder, som agressivitet-urenlighed- spisevægring- sygdom m.m. 

Jeg skaber kontakt via et billede til healing og informationer. Jeg  formidler til ejerne, hvad der kan/skal gøres for at få et veltilpas og velfungerende dyr igen. Dyrene er som oftest meget villige til at modtage min assistance som healing eller kommunikation.

 

Behandlere: Anni Koch-Knudsen

Intuitivt maling

 

Har du lyst til at male intuitivt /udvikle din kreativitet?

Er du nysgerrig efter informationer fra dit ubevidste jeg?

Vidste du at maleprocessen er afstressende og helende?

Vil du løse blokeringer og finde nye veje at gå?

 

Find din glæde og kreativitet ved at udtrykke dig selv i farver.

Mærk din power, tag din kraft tilbage, brug din kreative energi i dit arbejds- eller privatliv.

 

På maledagene kan DU… tage udgangspunkt i den problematik, du vil sætte farver og forståelse på få en tilbagemelding og nogle værktøjer med hjem

arbejde direkte på din stress/problematik og ændre dens effekt år en større forståelse og indsigt i dig selv lægger dine problemstillinger på lærredet til senere glæde i dit hjem

 

Temaet er dit valg – jeg arbejder individuelt med den enkeltes ståsted og behov.

Dit maleri vil hjælpe dig til at ændre dig i din ønskede retning eller opdage og videreudvikle andre sider af din personlighed eller udtryksform.

 

Maledagene foregår Hvedemarken 1. 3650 Ølstykke

 

www.artannikochknudsen.dk

Behandlere: Anni Koch-Knudsen

Jeg føler mig bedre hjulpet af mindfulness meditationerne end jeg har gjort af en medicin jeg har fået

 

Jeg er startet op i skole igen ... helt uden angst!!! Jeg er SÅ glad for det.

 

Jeg kan mærke at mine muskler bliver stærkere. Jeg kan fysisk mere nu end jeg kunn før. Jeg kan mærke at jeg fysisk kan holde til mere.

 

Jeg sover roligt om natten nu, uden at drømme vilde drømme, og uden at vågne i angst.

 

Lykkefølelsen er tilbage i mig og jeg griber dagen frem for at frygte den.

 

Mit allergi er væk ☺ ju hu

 

Tusind tak igen Rie Freja, din PSYCH-K session har virkelig gjort en forskel for mig.

TILBAGE MELDINGER